GK Dutycall Comfort onderriem #93404

De Dutycall Comfort Under-Belt tilt operationeel comfort naar een nieuw niveau door een innovatief ontwerp te integreren. De deskundige quilting, gecombineerd met een oppervlak bedekt met 3D Mesh, biedt een uitzonderlijk aangename gebruikerservaring, zelfs tijdens langdurige missies.

Innovatie en geavanceerd ontwerp: het ingenieuze ontwerp bevat MOLLE-inzetstukken (Laser Cut) over het gehele buitenoppervlak, waardoor flexibele bevestiging van tactische accessoires mogelijk is. Moderne esthetiek gaat naadloos samen met functionaliteit en biedt een praktische en stijlvolle oplossing.

Beveiliging zonder compromissen: deze Dutycall-onderriem is ontworpen als aanvulling op de outfitriem en garandeert maximale veiligheid. Dankzij de verticale uitsparingen van de MOLLE-panelen kan de gebruiker de riemdoorgangen afwisselen, waardoor de veilige bevestiging van verschillende accessoires, zoals pistoolholsters, wordt vergemakkelijkt.

Ongeëvenaard comfort en ademend vermogen: het zijoppervlak van het lichaam is opgevuld en bedekt met 3D Mesh, wat uitzonderlijk comfort en optimaal ademend vermogen biedt tijdens langere missies. Geavanceerde ergonomie zorgt voor een perfecte aanpassing zonder vervorming, waardoor comfortabel dragen wordt gegarandeerd, zelfs bij zware belasting.

Operationele veelzijdigheid: deze ondergordel past zich gemakkelijk aan aan broeken, jassen en kogelvrije vesten en biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid. Het hecht stevig aan de riem en zorgt voor optimale stabiliteit tijdens dynamische bewegingen.

Vereenvoudigd dragen van tactische accessoires: de Dutycall-onderriem maakt het dragen van vele MOLLE-systeemcompatibele accessoires mogelijk, zoals tijdschriftenhouder, knuppelhouder, spuithouder, handboeienhouder, lamphouder, zoektas, enz. Vereenvoudig uw activiteiten met een aanpasbare configuratie.

Kies voor de Dutycall comfort ondergordel, een perfecte combinatie van elegantie, veiligheid en functionaliteit. Maak van elke missie een optimale ervaring met dit innovatieve en betrouwbare tactische accessoire.

Compatibel met:

• Riem/riem tot 50 mm breed

• GK-riemen #4805, #4850, #4852, #9302, #9303, #9305, #9307, #9350

• Accessoires uitgerust met een MOLLE-compatibel systeem

Maat passend:

Maat 1: 65cm (+/- 5mm)

Maat 2: 80cm (+/- 5mm)

Maat 3: 96 cm (+/- 5 mm)

Kies een variant:

38,00 €