GK® Dutycall .300 Cal magazijndrager

De verticale magazijnhouder is speciaal ontworpen voor lange wapenmagazijnen. Gemaakt van lasergesneden synthetisch materiaal, een combinatie van polyamide met hoge sterktegraad en interne versterking om beknelling van de lege magazijnhouder te voorkomen.

Verticale oriëntatie: Maakt verticale poort mogelijk met een opening aan de bovenzijde, geschikt voor de cal.300-oplader.

MOLLE Front: Uitgerust met een MOLLE-platform aan de voorkant voor het toevoegen van een tweede magazijn of andere accessoires die compatibel zijn met het MOLLE-systeem. Extra centrale uitsparing voor een magazijnhouder van 9 mm of 5,7 mm.

Vloeistofafvoer: Uitgerust met 2 afvoerogen in het onderste gedeelte om ophoping van vloeistoffen te voorkomen.
MOLLE-systeem en klittenband: Bevat een MOLLE-systeem voor dragen aan de riem of een MOLLE-interface. Het haakgedeelte van het klittenband zorgt voor een stabiele bevestiging aan de dienstriem.
Versterkte veiligheid: een verstelbaar elastisch koord met trekker en stopper houdt de oplader vast zodra deze in de opladerhouder is geplaatst.
Ambidexter: Ontworpen voor gebruik door zowel rechtshandige als linkshandige mensen.
Scheurweerstand: Deze tijdschriftenhouder is onderworpen aan strenge tests en is effectief bestand tegen scheuren, waardoor een optimale duurzaamheid wordt gegarandeerd.
Aanbevolen gebruik: Ideaal voor professionals, strijdkrachten en liefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare, veilige en veelzijdige magazijnhouder voor de FN SCAR-SC.300.
Compatibel met:
Riem/riem 50mm
MOLLE-systeem compatibele media
Tijdschriften cal.300
Samenstelling :
Cordura en polyester, lasergesneden

22,00 €
Op voorraad